Půjčky online anglický model

20.02.2012 16:18

e Spojeném království je nelegální řídit na silnicích, pokud nemáte řidičský průkaz, platný STK osvědčení a samozřejmě i pojištění vozidla. Tam jsou myšlenka být až 1 z 10 řidičů na silnicích, kteří nemají platné osvědčení o pojištění na jejich pokrytí řídit svůj automobil. Pokud budete přistiženi jste je považováno za vážný přestupek, a může to skončit ztrátou vaše auto, váš průkaz nebo dokonce slouží trest odnětí svobody.

Když si myslíte, že pojištění auta si myslíte, že automaticky získat roční pojištění vozidla politiky. To je politika na pokrytí můžete řídit vlastní auto na roku a peníze se obvykle vyplácí dopředu. Některé pojišťovny mimo systém, ve kterém můžete vyplatit roční prémie měsíčně. Měli byste však mít na pozoru, protože je budete obvykle muset zaplatit zálohu první, která obvykle činí více než měsíců v hodnotě politiky plateb. Často budete muset platit měsíční admin poplatek za služby a ty budou účtovány úroky jako ty jsou v podstatě získání úvěru od pojistitele. To může fungovat mnohem dražší, než platit vše dopředu.podívejte se na Půjčky online

Takže jaké jsou další možností, které se vám? Relativně nový způsob, jak získat pojištění ve Spojeném království je s pay as you go auto pojistku. Jedná se v podstatě způsob, jak zaplatit na měsíc po měsíci základ pro pojištění. Výhod je, že platíte pouze za měsíce, které potřebujete a můžete kdykoli zrušit. Použijete-li kreditní kartou platit měsíční pojistné, takže si můžete také využít v oblasti ochrany spotřebitele, které nabízí vaše společnost kreditní kartou.

Tento druh politiky, je ideální, Půjčky online chcete pouze pojištění za krátkou dobu. Je to také dobrý způsob, jak budou moci dovolit své odměny, pokud jste rozpočtování a platit všechny peníze dopředu, je příliš drahé. To znamená, že pokud potřebujete pouze kryt na měsíc nebo dva, pak platíte pouze za tu dobu, a stačí zrušit pojistku, když jste připraveni.

Další relativně nová metoda pojištění automobilů je každý den auto pojistku nebo temp autoplachty, jak ji známe. Spíše než platit každý měsíc, jako byste na pay as you go politika si můžete koupit kryt na určitou dobu. Obal je obvykle poskytován odkudkoliv z jednoho dne do 28 dnů, což je asi měsíc.

Dočasný auto politiky je užitečné pro lidi, kteří chtějí řídit ostatní vozy. Řekněme, že máte přítele, a jel na velké vzdálenosti a jste chtěli, aby střídavě s jízdy. Pokud by to bylo vaše auto vás přátelé by nebyl právně umožněno, aby zase v jízdě. Jejich politika se nevztahuje na vás a vaše vlastní roční politika bude vztahovat pouze na vás řídit vlastní auto.

Dalo by se samozřejmě dostat svého přítele, aby si vás přidali do své politiky, ale obecně to je příliš drahé a mnoho komplikací. Místo toho můžete získat dočasné politiky na pár dní, takže můžete řídit svůj automobil .